Haluaisitko kokata enemmän monipuolista ja herkullista vegeruokaa kotona? Miten linssit ja pavut toimivat ruoanlaitossa? Miten tofusta saa hyvää?
Lakshmin joogastudion valtaavat höyryävät padat, monipuoliset ruoka-aineet ja herkulliset tuoksut kun keittiössä kokataan aisteja herättävää vegaaniruokaa.
Vegaaniruokakurssi tarjoaa käytännön vinkkejä vegaanisten raaka-aineiden käytöstä, valmiita reseptejä, inspiraatiota ja yhdessä tekemisen hauskuutta. Päivän aikana kokataan monipuolinen ateria, joka nautitaan lopuksi yhdessä kurssilaisten kesken. Kurssi sopii kaikille kasvisruoasta ja terveellisestä ravinnosta kiinnostuneille sekä niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja löytää uusia reseptejä arkikäyttöön. Sinun ei siis tarvitse olla vegaani tai ryhtyä vegaaniksi osallistuaksesi kurssille.
Kurssin vetäjänä toimii Lakshmin joogatunneiltakin tuttu Annamari Jukkola eli Ansku. Anskun reseptejä, erityisesti jälkiruokia, on nähty hänen blogissaan (yummybaker.fi), Hesarin nettisivuilla, eri yritysten ruokamedioissa sekä hänen omassa Herkkuhetkiä-leivontakirjassaan. Ansku kokkaa nykyisin itse pelkästään vegaaniruokaa, mutta on noudattanut ennen sekaruokavaliota. ”Myönnän olevani ruokafriikki ja minulla on ruoan suhteen korkeat kriteerit. On ollut innostavaa oppia, että vegaaniruoasta saa yhtä herkullista kuin muistakin – jopa parempaa”.
Lauantaina 14 lokakuuta klo. 11-14
Hinta 40€/hlö. Sisältää raaka-aineet, kurssiopetuksen, reseptit ja yhteisen aterian. Ilmoittautumiset 10.10 mennessä osoitteeseen annamari.jukkola(a)gmail.com. Rajoitettu osallistujamäärä.
Mikäli sinulla on toiveita kurssin sisällön suhteen tai ruoka-aine allergioita niin kerrothan niistä ilmoittautumisen yhteydessä.